BNİM ARABAYI KULLANMAYI ÖĞRENMEM UZUN BİR SÜRE ALDI. CİHAN BEYLE TANIŞANA KADAR BİRKAÇ ARABA EĞİTMENİYLE ÇALIŞTIM. CİHAN BEYİ İŞİNİN EHLİ PROFESYÖNEL BİR ARABA EĞİTMENİ OLMASININ YANINDA, DÜRÜST, TERBİYELİ, GÜVENİLİR BİR İNSAN VASFINA SAHİP, YÜKSEK KARAKTERLİ BİRİ OLARAK BİZ ONU AİLE BOYU BİR EVLADIMIZ GİBİ GÖRDÜK. SİZE MİNNETTARIM CİHAN BEY. SABRINIZIN VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. TUĞÇE HANIMADA SEVGİLER.

Türkan Kapusuz

Valla cihan bey elinize emeğinize sağlık cumartesi kursa başladım.. pazar akşamüstü üsküdara yalnız başıma gittim.. (4 derste) 2 Derste üzerine park ve ara sokak eğitiminden sonra salı günü ise tek başıma gidebilirim.. Sonsuz sabrı sakinliği için yüzlerce kez teşekkürler.. Bu arada bu eğitim kişiden kişiye değişebilir benimki sadece biraz fazla hızlı oldu.. Hayatımı kolaylaştıracak en önemli eksiğimi birlikte tamamladık sonsuz teşekkürler cihan hocam..

Özge Kuldaş

İlk öncelikle Akademi Sürücü kursuna (özel direksiyon dersi için ) yazıldığım için çok şanslıyım. Hocalarımın ilgisi için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Tuğçe hanıma çok çok teşekkür ederim. Bu kursa yazılmak için birçok sebep var; kursun kalitesi, çalışanların güler yüzlü olması bunun gibi birçok sebep. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tavsiye etmekle kalmadım. Kız kardeşimide kursa yazdırdım.

Ayşe Harput

Yorum yazmakta biraz geciktim :) Cihan hocadan almış olduğum özel direksiyon dersinden sonra tedirginliğim yerini özgüvene bıraktı. Artık tek başıma arabayla korkmadan çıkabiliyorum. Kendinden emin olmak bu işte çok önemli. Bana bunu ve beraberinde birçok şeyi öğretip sağladığınız için çookkkk teşekkür ederim hocam :)

Ezgi Silah

Ben 57 yaşında bayanım ve Cihan hocanın sayesinde istanbul da trafiğe çıkma korkumu yendim. Artık trafiğe daha rahat çıkıyor daha kolay park edebiliyorum. Cihan hocanın anlatış tarzıyla gösterdiği püf noktaları birleşince çok güzel bir eğitim oldu. Özellikle Cihan hocaya ve sizlere teşekkür ederim.

Mürüvet Yılmaz

İyi ki Maltepe Akademi Sürücü Kursuna geldim. İyi ki Cihan Hoca dan direksiyon dersi aldım. 4 saatlik dersten sonra ben tek başıma Kartaldan Kadıköye geldim. Cihan Hocam büyüksün. Tedirginlik, heyecan hiç birşey kalmadı. Saygılar. Herkeze tavsiye ederim. Hem de gönül rahatlığıyla.

Sevda Torun

Teşekkürler cihan hoca. herkese tavsiye ediyorum

Çiğdem

Anlayışı, hoşgörüsü,emeği ve en önemlisi sabrı için Cihan Hocaya teşekkür ederim. Araba süremeyenler, heyecanlılar, ehliyetlerini benim gibi kart niyetine kullananlar maltepe akademi sürücü kursunu tavsiye ederim. İşinin ehli insanlarla çalışınca fark hissediliyor. Keşke ehliyetimi de buradan alsaydım çoktan trafiğe çıkmış olurdum diye hayıflanıyorum. Tuğçe hanıma da ayrıca tatlı dili ve ilgisi için teşekkür ederim.

Elif Birler

İki ayrı hocasındanda ders aldım gerçekten önce güvenli sürüş ve kurallara uymaya yönelik eğitim beni şaşırttı sonucta ozel dersti ehliyetim vardı ama süremiyordum kurallar konusundaki eksigimi derslerde cok iyi anladım eğitim cok kapsamlı sadece yùzeysel sürüş ögretmekle kalmıyor.ben cok memnun kaldım herkese tavsiye ederim ve hocalarımıza sonsuz tesekkurler

Fatmagül Duranoğlu

Akademi sürücü kursu çalışanları disiplinli,saygılı Tuğçe hanımın ilgisi hocaların direksiyon dersinde bizlere özgüvenin artmasında yardımcı olması bu konuda Doğan hocanın yardımları öğrenmemde çok yardımcı olmuştur kendisine ve akademi çalışanlarına teşekkür ederim.

Didem

Teşekkürler akademi sürücü kursu hocaları sayesinde ehliyetimi alacagım inşallah

Ramazan Aydemir

Benim araba korkumu yenmemde yardımcı olan çok saygılı bir kurumdur. Kayıt olmadan önce çok araştırıp sonunda doğru bir tercihte bulunduğumu gördüm. Doğan hocamın sakinliği ve pratikligi Yasin hocamın emekleri asla yadsinamaz. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kurum. Birebir eğitimin verildiği ve 14 saat dersin sonunda kendine güvenen bir aday olarak hazır oluyorsunuz. Sabirlarindan ve anlayışlarindan dolayı hocalarıma çok teşekkür ederim. Verdiği hizmete aldığı parayı hakeden bir kurum. Özellikle Doğan ve Yasin Hocayla direksiyon dersleri verimlı geçiyor. Bir öğretmen olarak tercih edilecek bir eğitim kurumu olduğunu gördüm.

Esma Denkci

Akademi Sürücü kursunun websitesinde yapmis oldugu açiklamayi begendigim icin burayi seçtim ve hiç pişman değilim.. Kaliteli insanlar, kaliteli eğitim. Herkese önereceğim :) tesekkurler insallah alacagim ehliyetimi. Doğan hocama tüm emeklerinden dolayi teşekkürler ^^

Aslıhan

Akademi sürücü kursuna özel teşekkürlerimi sunuyorum , gerek güler yüz gerek tecrübe olağanüstü , maltepedeki en iyi sürücü kursu olduğuna eminim , bire bir direksiyon dersi veren tek kurs , şiddetle tavsiye ederim doğan hoca bitanedir :)

Emre İshakoğlu

Çok fazla sürücü kursu araştırdım,en son derslerin birebir olması ve ders saatinin fazla olmasından dolayı akademi sürücü kursunu tercih ettim.En doğru tercihi yapmışım.Üç farklı hocasıyla çalıştım.Özellikle Mustafa hocama ve Yasin hocama sabrından ve anlayışından dolayı teşekkür ederim.

Merve Mutlutürk

19.09.2015 tarihinde girmiş olduğum B sınıfı direksiyon sınavında başarılı olmamda emeği geçen, Cihan Hocama, Yasin Hocama, kursumuzun biriciği tuğçe hanıma teşekkürlerimi bir borç bilirim,iyi ki varsınız."MALTEPE AKADEMİ SÜRÜCÜ KURUSU" tam anlamıyla profesyonel anlamda herkese tavsiye edebileceğim belki de Anadolu yakasının en iyi sürücü kursudur diyebilirim,harikasınız,sizleri hiç unutmayacağım..

Ahmet Akalın

Araba kullanmayı hiç bilmeyen biri olarak, Akademi Sürücü Kursunu internetten araştırıp, buradaki yorumlara bakarak geldim ve iyiki gelmişim diyorum.Bütün hocalar çok iyi ve çok güzel ilgileniyor.Araba konusunda biraz heyecan ve korkum vardı, bu heyecan ve korkumu Doğan hocam sayesinde yendim ve onun sayesinde dün ilk seferde direksiyon sınavını geçtim.Eğer nereye gitsem diye tereddütünüz varsa kesinlikle Akademiyi tavsiye ederim ve bütün hocalara yardımı için teşekkür ederim.

Fatma Hilal Demirci

Direksiyon eğitimimde her türlü bilgi ve deneyimlerini benimle paylaştığı, yardımlarını esirgemediği, cesaretlendirdiği ve de sonsuz sabrı için sınavlık değil ömürlük eğitim anlayışına sahip :)) Sevgili hocam Yasin Ayvaza çok çok teşekkür ederim. Ayrıca ilgi ve desteklerini benden esirgemeyen hocalarım Doğan Çakırer ve Mustafa Dayınlarlıya teşekkür ederim. Ve tabi ki güleryüzü, manevi desteği, insanları anlayan tavrı ile tam bir halkla ilişkiler uzmanı olan sevgili Tuğçe Örene de çok çok teşekkür ederim. Direksiyon derslerinin birebir olması ve eğitim anlayışından dolayı Maltepe Akademi Sürücü Kursunu herkese tavsiye ederim.

Merve Tulunoğlu

Öncelikle ilk müracatım sırasında güleryüzlü ve çok sıcak karşılayıp, çok istediğim A2 ehliyetini rahatlıkla alacağıma beni inandıran CİHAN HOCAMA; Eğitimlerde bana incelikleri tek tek anlatan ADEM HOCAMA; Sınav günü ise benimle özel ilgilenen ve eğitim malzemelerini bile bana elleriyle giydiren Yasin Turhan Ayvaza; Veeee kursa her gittiğimde resmen orasının bizim evimiz olduğu duygusunu hissettiren ve özellikle sınav sonucunu neredeyse benimle aynı heyecanla bekleyen TUĞÇE HNa çok çok teşekkür ederim. Ne kadar şanslıyım ki; böyle bir ekibi tanıdım....

Gökhan Güver

Araba kullanma ve hata yapma korkusu nedeniyle bugüne kadar ehliyete başvurma cesareti gösteremedim. Çocuk olunca ehliyet de zaruri oldu. Bazı arkadaşlar Akademi Sürücü Kursunu tavsiye edince bende internet den araştırdım. Yorumlar hoşuma gitti. Eşimle beraber başvurduk. Ders programının yoğunluğu nedeniyle ilk başlarda bazı olumsuzluklar yaşasak da Doğan hocamın ve Mustafa hocamın yakın ilgisi ve bizleri eğitme noktasındaki çabaları takdire değerdi. Onların ilgi ve çabası sayesinde korkularımı aştım çok şükür. Bu insanlar iş ahlakları gerçekten üst düzey insanlardı. Zaman kavramını bir tarafa bırakıp sadece sizi eğitmeye odaklanmaları karşısında kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kaliteli ve iş ahlakı yüksek eğitmen kadrosuyla her türlü övgüyü hak ediyor bu kurum…Allah razı olsun.

Hüseyin Karakuş

  • 5/ 5

    Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım bana göstermiş ilgiye karşı çok teşekürlerimi sunuyorum tafsiya üzerine gelmiştim bugün direksiyon sınavından geçtim ve çok mutluyum ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... CİHAN HOCAMADA hepimizden allah razı olsun

    1 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... İLHAM HOCAMADA CİHAN HOCAMADA hepinizden allah razı olsun

    1 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle kurs kayıt aşamasından derslere, direksiyon eğitiminden sınavlara kadar, tüm aşamalarada yanımda olan cihan hocama, direksiyon eğitimlerinde tüm bilgisini ve tecrübesini benimle paylaşan cüneyt hocama teşekkür ediyorum. Akademi sürücü kursunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    10 ay önce
  • 5/ 5

    Bugün direksiyon sınavını geçmemde büyük emeği olan Doğan Hocam, Başar Hocam ve Özlem Hocama çok teşekkür ediyorum. Sabırlarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum :) Daha önce hiç direksiyon başına oturmamış olan bir kursiyer olarak bana direksiyon derslerinde deneyimlerini özverili bir şekilde aktardılar. Kursta aldığımız teorik dersleri sıkmadan en ince detayına kadar anlatan ve sürücü adaylarıyla iletişimlerini profesyonel olarak sağlayan Cihan Bey’ e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Kaliteli bir sürücü eğitimi almak isteyen tüm adaylara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün sayelerinde direksiyon sınavını tekte geçtim. İlk defa sol koltuğa oturmuştum ve sadece derslerde aldığım eğitim ile süreci tamamladım, bireysel pratik yapma şansım bile yoktu. Anlayışlı ve yardımsever bir kurum. Önceliği sınavı geçmeye yönelik değil gerçekten araba kullanmayı öğretmek ve sürücü kazandırmak. Pek çok hoca ile çalışma fırsatım oldu başta Doğan Hoca'nın sabrına ve emeğine olmak üzere herkese teşekkür ederim. Düşünmeden öneririm herkese :)

    1 yıl önce

Yorum gönderin

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?