
Düz vites ile ehliyet alanlar otomatik araç sürebilir.
Eğitimlerimiz hafta içi pazartesi , salı , çarşamba ve cuma günleri 18:00 - 20:30 arası yapılmaktadır.
Direksiyon eğitimlerimiz hafta içi ve hafta sonu yapılmaktadır.
Yazılı sınavdan başarılı olan adaylarımıza 1 hafta içinde planlama yapılır ve eğitimlerini almaya başlar.
Kursiyer gelmek istediği günü ve saati seçerek randevu alır her gelişinde 1 dersi 45 dk . dan 2 ders direksiyon eğitimi alır.
Eğitimler 14 ders akan trafikte sınav güzergahında yapılmaktadır.
7 gün olarak planlanan eğitimler tamamlanınca ilk direksiyon sınavına girebliyorsunuz.
B SINIFI EHLİYET İÇİN KURS ÜCRETİNİN DIŞINDA
CEPTEN ÇIKACAK TOPLAM ÜCRET HERŞEY DAHİL : 900+2000+8869,60+ kurs ücreti 20000 tl : Toplam 31769,60TL
Kurs ücretinin içinde teorik dersler ve direksiyon dersleri bulunmaktadır.
Eğer sınavları birer seferde geçerseniz herhangi ekstra bir ücret ödemezsiniz.
Teorik sınavdan kalındığı taktirde yeniden 900 TL yatırarak sınava girebilirsiniz.
Direksiyon sınavından kalındığı taktirde yeniden 2000 TL harç ve ücret karşılığında en az iki direksiyon dersi almak zorunludur.
Direksiyon sınavından sonra başarılı olanlara 3 iş günü içinde e devlete başarı sertifikası yüklenir. Kursiyerlerde https://randevu.nvi.gov.tr/#/nvi/randevu-al adresinden ilçe Nüfus müdürlüklerinden randevu alarak başvurularını yapabilir. Başvurudan bir hafta sonra ehliyetinizi almış olursunuz.
Kesinlikle kullanılamaz. Sertifika ehliyet yerine geçmemektedir. Ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza almanıza neden olur.
2024 Temmuz ayı itibariyle sertifikların 2 yıl geçerli olma süresi kaldırılmıştır.
Kayıt için son gün: 10 ŞUBAT 2026
Ehliyet kurslarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin