Cihan Hocadan aldığım direksiyon dersleri sayesinde trafiğe rahatça kendi başıma çıkabiliyorum. Kendisine sabrı ve motive edici tavrı için çok teşekkür ederim.

Özge

Araba hakkında hiçbirşey bilmememe , daha direksiyon başına hiç geçmememe rağmen saygı değer hocalarım ve ilgili çalışanların özverisiyle ilk girişimde ehliyetimi aldım .Akademi ailesine,özellikle sorunları çözmedeki başarısıyla güler yüzlü ve her daim sevecen Tuğçe Hanıma,tecrübesiyle herşeyi kolaylaştıran zevkle araba sürmeyi öğreten Hocama çok teşekkür ederim.Sabırla güleryüzle anlayışla hatalarımı düzelten Hocamın hakkını ödeyemem. Onun gibi alanında başarılı bir eğitmenle çalışmak benim için büyük bir ayrıcalıktı. Bana öğretmiş olduğu bilgiler sadece sınavı geçmeye yönelik değil , ileriki zamanlar için gerekli bilgileri içermekteydi. Maltepe Akademi Kursuna katkıları ve vermiş oldukları kaliteli eğitim dolayısı ile tekrar tekrar teşekkür ederim. Birçok sürücü kursuyla görüşmeme rağmen , iyiki sizin kursunuzu seçmişim. İyiki sizinle bu yola çıkmışım.Seçimimde hiç pişman değilim. Yeni sürücü adayı arkadaşlarıma gözleri kapalı olarak güvenebilceklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. :D

Melda Akay

Tavsiye üzerine geldiğim ve kesinlikle pişman olmadığım bir yer. Maltepe Akademiyle beraber başka kurslarla da görüşmüştüm ve ilk telefon görüşmesinde burayı tercih etmeliyim demiştim Tuğçe Hanımın anlayışlı sıcak konuşmasından ötürü, her zaman da aynı sıcaklıkla yardımcı oldu. İlk araba deneyimimdi ve bi korku vardı tabi ki ama Hocamın sabrı ve özverisi sayesinde bunların üstesinden geldik ve sınavı ilk girişimde kazandım. Ne kadar stresle otursamda o koltuğa samimi oluşuyla, arkadaşça tavrıyla, sabrıyla beni sakinlestirmeyi başardı. Hocama ve bütün Maltepe Akademi Kursu hocalarimiza çok teşekkür ederim. Kesinlikle tercih edin pişman olmazsınız :)

Betül Kılıç

Yaşım gecmesine ragmen cok istedigim seyi bugun basardim akademi kursuna ilgileri icin cok tesekkurederm ozellikle benimle ilgilenen hocama Teşekkürlereder başarılarının devamini dilerim. Ehliyet almak isteyenlere öneririm.

Hatice

Değerli hocam ilk başta olmak üzere herkese çook teşekkür ediyorum onların sabrına anlayışına ve iyi niyetliligi için çok minnettarım hiç ama hiç aklımda yokken hiç kedime güvenim yokken değerli hocam sakin sakin anlayışlı anlatımı ile benim gibi zor bir öğrenciye o kadar sabirla öğrettiki sağolsunlar iyiki sizi seçmişim iyiki varsınız MALTEPE AKADEMİ SURUCÜ KURSUNA sonsuz teşekkürler..!!!!!!!

Rana Hojakulova

Ehliyet almak isteyen herkese tavsiye edeceğim sürücü kursu Maltepe Akademi. Kendimi çok şanslı hissediyorum, ehliyet almaya karar verdiğimde internette sürücü kurslarını araştırdım ve hepsiyle bire bir görüştüm ancak hiçbiri Maltepe Akademi kadar güven vermedi. Sevgili Tuğçe Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir bayan, kayıt tarihlerinden önce hep bilgi verdi, hiçbir tarihi kaçırmadım ve benim derslere geç kaldığım zamanlarda da beni tolere ettiler. Bütün heyecanımı ve korkumu yenerek öğrendim. Derslerde çok rahattım çünkü yanımda hata yaptığımda büyütüp moralimi bozan değil, sen bunu yapabilirsin bir daha deneyelim diyerek bana güven veren anlayışlı bir hoca vardı. Trafiğe çıkma korkusu olan ben dün direksiyon sınavımı geçtim! Ve fark ettim ki tüm öğrenciler dün başarılı olup ehliyet almaya hak kazanmışlar :) Tüm Maltepe Akademi ailesine çok teşekkür ediyorum başarılarınız hep devam etsin :)

Meral Yaver

Tüm akademi eğitim görevlilerine teşekkür ederim. Gerçek manada hakkını tam anlamıyla verıyorlar eğitimin (İlgi ve alaka çok iyi), yorumu görüpte akademi sürücü kursunu tercih eden olursa ne mutlu bana :D Maltepe akademi sürücü kursunu tercih edin

Ozan Türkyılmaz

Benim gibi hiç deneyiminiz yoksa, heyecanlı ve panik birisi iseniz direk Akademi Sürücü Kursunu seçin derim. Tam anlamıyla psikolojik destek ve bilgiye hakim birisi. 16.01.16 da ki sınavımdan tek girişte geçtim ve bu onun sayesinde oldu. Yazılı sınava hazırlık döneminde de diğer hocalar, sınıfta herkes net anlayana kadar bıkmadan konuyu tekrarladılar. Her anı eğlenceli geçen bu süreç için hocalarıma emekleri için, Tuğçe Hanıma da ilgisi ve her zaman pozitif davranışları için teşekkür ederim.

Arife Elde

Tum maltepe akademi ailesine sistemli egitimi ve ilgisi icin cok tesekkur ediyorum. Oncesinden suruculuk hakkinda hicbir bilgi ve deneyimim olmamasina ragmen direksiyon hocam sayesinde iyi ve guvenli surus tekniklerini ogrenip, trafige cikma konusundaki tereddutlerimi de tamamiyle yendim. Bu sayede daha ilk sinavimda kolaylikla gecip ehliyetimi almaya hak kazandim. Direksiyon derslerinin yaninda teorik derslere devamim icin de devamli ustume dusen ve motive eden bir sistemi olan maltepe akademiyi kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Ayrica sinav gununde dahi hos sohbetinden bizi mahrum birakmayan Tugce hanima da tesekkuru bir borc bilirim.

Melis Mesoğlu

Hayatında bu zamana kadar direksiyon tutmamış bir kadın sürücü olarak, şansım büyük olacak ki Doğan hoca gibi bir hocayla tanıştım. Rastlanabilecek en samimi insanlar gerçekten Akademide. Direksiyon tutarken titreyen ben, en son araçtan indiğimde büyük bir özgüvene sahip oldum. Emeği geçen herkese en başta Doğan hocama çok çok teşekkür ederim. Bir tercih şansım daha olsaydı tekrar Akademi Sürücü Kursunu tercih ederdim. Hepimizin yolu açık olsun, tekrar çok teşekkür ederim!

Elif Hasmaden

Daha önce hiç araba sürmeyi denememiştim bu iş için çok da hevesli sayılmazdım. Güvensizliğimde eklenince ilk ders bittiğinde yok bana göre değil bu iş dedim. Ama Doğan hocam tüm sabrıyla her derste biraz daha ileriye gitmemi sağladı. Babacan tavrı ile önce kendime güvenmem gerektiğini aşıladı her dersimizde. Üstümdeki o güvensizliği Atınca yapabileceğimi öğretti. İyiki yolumuz akademi ile Doğam hocam ile kesişmiş. Hiç yapamam herhalde diye düşünürken sayelerinde araç sürebiliyorum. Kendilerine burdan çok teşekkür ederim.

Pınar Sinop

Araştırdım reklammı yapıyor yalan mı diyen tanıdıklarıma araç kullanmasını hiç bilmiyorum bakalım yazılanlar gerçekmi dedim bir cesaret başladım yazılanlar bence eksik miş

Belkıs

Basta kursunuza ve degerli cihan hocama cok tsk ediyorum. 5 yıl once ehliyetimi almama ragmen trafige cıkamıyordum. Cesıtli kurumlar ve derslerde almıştım ama olmadı. İnternetten tesadufen sizi buldum. İyikide bulmusum. Toplamda 6 saatlik ders aldim. Ve suan aktif olarak her gün trafiğin içindeyim. Sizlere cok tesekkur ederim. Basarılarınızın devamını dilerim.

Ayşegül Asut

Ehliyet ve Direksiyon dersi alacak her kişi için Akademi Sürücü kursunu kesinlikle önerebilirim. Hiç bir bağlantım, tanıdığım veya reklamı olmadan sadece bir kaç araştırma sonucu ehliyet başvurusu için gittiğim Akademi Kursu gerçek anlamda iyi bir Eğitim ve kursiyerlere saygı çerçevesinde ehliyet, özel ders vs. için tercih edilmesi gereken Sürücü Kursudur. Her istediğiniz sertifika için bizler kadar emek sarfediyorlar. Başta Cihan Hoca ilgi alaka ve derslerdeki bilgi aktarımı için takdiri hak eden bir eğitimci, Cihan Hoca gibi ilgi ve alakalı bizlere her konuda yardımları bulunan Tuğçe Hanım gibi bir çalışanları olduğu için de teşekkür ederiz. Sürücü eğitmenlerinden ise Yasin Hoca,Mustafa Hoca’da keza her sürücü kursunda bulunan eğitimcinin yerine getirmesi gerekenlerin üzerinde yardımları ve öğreticilikleri için takdiri hak ediyorlar. Kurs sitesindeki videolu sürüş anlatımları, çekilen bilgilendirici videolarda gayet başarılı.Genel anlamda Akademi Sürücü Kursu işini ciddi anlamda yapan, ilgi alakanın yüksek olduğu bir ortam. Ehliyet alabilicek her kişinin düşünmeden sorgulamdan tercihini kullanabileceği yegane kurumlardan birisidir.

Muhammet Onur Yılmaz

Ben daha önce söyledim ama gene tekrar etmek istiyorum . Hepinize çok çok çok teşekkür ederim. İlginize alakanıza samimiyetinize yardımlarınıza defalarca binlerce kere çok çok teşekkür ederim. Özellikle Cihan Hocam size çok teşekkür ederim. Sayenizde direksiyon korkumu attım ve daha emin direksiyona oturuyorum. Tabiki benim size gelmeme sebep olan Tuğçe hn. çok teşekkürler. Ben herkese sizden bahsediyorum. Her yerde size gitmelerini söylüyorum. Ben binlerce kere teşekkür ederim. tabi ki en kısa sürede çay içmeye geleceğim :):):) Benden istediğiniz bir şey varsa söylemeniz yeter. İyi günler , iyi çalışmalar.

Zeynep Sevgi Çağlaya

  • 5/ 5

    Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım bana göstermiş ilgiye karşı çok teşekürlerimi sunuyorum tafsiya üzerine gelmiştim bugün direksiyon sınavından geçtim ve çok mutluyum ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... CİHAN HOCAMADA hepimizden allah razı olsun

    4 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... İLHAM HOCAMADA CİHAN HOCAMADA hepinizden allah razı olsun

    4 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle kurs kayıt aşamasından derslere, direksiyon eğitiminden sınavlara kadar, tüm aşamalarada yanımda olan cihan hocama, direksiyon eğitimlerinde tüm bilgisini ve tecrübesini benimle paylaşan cüneyt hocama teşekkür ediyorum. Akademi sürücü kursunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün direksiyon sınavını geçmemde büyük emeği olan Doğan Hocam, Başar Hocam ve Özlem Hocama çok teşekkür ediyorum. Sabırlarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum :) Daha önce hiç direksiyon başına oturmamış olan bir kursiyer olarak bana direksiyon derslerinde deneyimlerini özverili bir şekilde aktardılar. Kursta aldığımız teorik dersleri sıkmadan en ince detayına kadar anlatan ve sürücü adaylarıyla iletişimlerini profesyonel olarak sağlayan Cihan Bey’ e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Kaliteli bir sürücü eğitimi almak isteyen tüm adaylara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün sayelerinde direksiyon sınavını tekte geçtim. İlk defa sol koltuğa oturmuştum ve sadece derslerde aldığım eğitim ile süreci tamamladım, bireysel pratik yapma şansım bile yoktu. Anlayışlı ve yardımsever bir kurum. Önceliği sınavı geçmeye yönelik değil gerçekten araba kullanmayı öğretmek ve sürücü kazandırmak. Pek çok hoca ile çalışma fırsatım oldu başta Doğan Hoca'nın sabrına ve emeğine olmak üzere herkese teşekkür ederim. Düşünmeden öneririm herkese :)

    1 yıl önce

Yorum gönderin

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?