Ehliyet almayı çok istememe rağmen uzun süre ihmal etmiştim. Ehliyet almaya karar verince eşim araştırmaya başladı ve Akademi sürücü kursunda karar kıldık.. Başta Mustafa hocam olmak üzere Mustafa, Yasin ve Doğan Hocam çok yakından ilgilendiler… Daha önce hiç araç kullanmadığım halde ilk sınavda ehliyetimi aldım.. Diğer kurslarla karşılaştırıldığında ders sayısının fazla olmasının yanı sıra derslerin etkinliğide çok iyiydi. Mustafa Hocamın babacanlığı ve öğretme gayretleri, Yasin Hocamın pratikliği kısa sürede araç kullanma kabiliyeti kazanmama vesile oldu.. Hepsine teşekkürü bir borç bilirim.. …Allah razı olsun.

Betül Karakuş

Araba Kullanmayı Çok istiyordum ki hala çok hevesliyim artık rüyalarımda bile araba kullanmaya başlamıştım. En sonunda imkanlarım da müsait olunca hemen internet sitesinden araştırmaya başladım kartalda oturmama rağmen direk gözüme bu site çarptı ve incelemeye başladım. yorumlara baktım çoğunu okudum hep iyi ve güzel yorumlara denk geldim ve yazılmaya karar verdim birde stajyerlik dönemine girmeden kayıt olmak istiyordum. Aradım ve Tuğçe hanım ile görüştüm sağ olsun çok yardımcı oldu ve hemen kaydımı yaptırdım, derken dersler başladı ilk simülatör dersini aldım Yasin hocamdan, daha sonra ilk direksiyon dersine Doğan hocam ile başladık ve kullandıkça her daim arabayı kullanmak istedim devamında yine Yasin hocam, Doğan Hocam ve Mustafa Hocam ile 14 saatlik derslerim sona erdi ve Hocalarımın hepside gayet açıklayıcı ve güzel bir anlatım ile bana her şeyin öğrettiler her konuda yardımcı oldular ve özellikle Yasin Hocam ile panik yapmaktan kurtulup relax olmayı birazda olsa başarabildiğimi hissediyorum. Bütün Hocalarıma ve Tuğçe hanıma çok çok teşekkür ederim. :)

Merve Sekban

Araba kullanmak hiç aklımda yoktu taki ikiz annesi olana kadar tek terciğim hiç düşünmeden Akademi sürücü kursu oldu çevremde tanıdığım tüm arkadaşlar burdan almıştır beni gülen yüzüyle karşılayan tatlı diliyle Tuğçe hn hiç araba kullanmamış biri olarak bana cesaret veren bir psikolog edasıyla sakinleştiren O güzel muhabbetiyle gerçekçi olmasından dolayıda kendisine burdan çok teşekkür ederim en önemlisi kendisini tanımak çok güzeldi araba hakkında hiç bir şey bilmeyen biri olarak başarımın tek anahtarı doğan hocam bana verdiği güven için kendisine çok ama çok teşekkür ederim doğan hocam saygılı bir hocam tek kelimeyle bir numara böyle bir kadroyu bir araya getiren cihan beye burdan saygı ve sevgilerimi sunarım ehliyet alıcak tüm arkadaşlara sadece ve sadece Akademi sürücüsü kursu diyorum başarının tek adresi Akademiden geçer ve ehliyet bakkaldan mı almış bu ehliyeti denilmiyecek tek doğru adres teşekkür ederim tüm hocalarıma iyiki sizi tanıdım.

Banu Denizer

Öncelikle merhaba bu zamana kadar 3 kez araba sürme girişiminde bulundum ne kadar başarılıydım orası tartışılır :) Fakat Maltepe Akademi de Yasin, Mustafa ve Doğan hocalarımın yardımlarıyla pratik kazandım bu hafta sonu direksiyon sınavına gireceğim umarım başarılı olurum hem kendi hemde hocalarımın emeklerini boşa çıkarmam ayrı bir parantez açmak gerekirse Tuğçe hanımında dersiniz nasıl geçti umarım daha iyi olur gibi güzel temennilerinide atlamamak lazım herşey için teşekkürler.

Birol Çerdik

Cihan hocadan özel direksiyon eğitimi aldım. İnsana verdiği özgüven ve mükemmel anlatış tarzı için çok teşekkürler.

İpek Gümüş

Öncelikle merhabalar. Akademi sürücü kursu tavsiye edicegim bir yer. Herkes çok iyi ve çok ilgililer. Ben çok memnun kaldım ve Mustafa hocam sayesinde sınavları geçtim. Mustafa hoca gerçekten harika bir öğretici ve herşeyi kurallarına göre gösterir. Tabiki diğer hocalarda öyle. Mustafa hocamın ellerinden öpüyorum çok hakkı var onun sayesinde ehliyetimi aldım :)

Merve Bilen

Öncelikle Tuğçe Hn güzel yüzü sıcak karşılaması beni kursa girer girmez rahatlattı. Tabiki Cihan Hocanın rahatlığı ve iyi anlatımı benim korkumu ve heycanımı yenmemi sağladı. Artık araba kullanıyorum çocuklarımı rahat bir şekilde okula götürüyorum trafiğe çıkıyorum Yaşasın özgürlük Sonsuz teşekkürler Cihan hoca ve Tuğçe hanım

Çiğdem Kızılateş

Hiç araç kullanmamış ve biraz da korkusu olan biri olarak Maltepe Akademinin değerli hocaları, özellikle Mustafa ve Cihan Hocalar babacanlıkları, detaycılıkları ve müthiş bir titizlikle öğretme becerileri sayesinde sonunda ehliyet sınavını geçmeyi başarmış bulunmaktayım. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem az. Ayrıca her konuda büyük yardımları bulunan ve birçok krizin çözümlenmesini sağlayan Tuğçe Hanıma da ekstra teşekkür etmem lazım. Maltepe Akademiyi tüm sürücü adaylarına tavsiye ederim.

Eray Şahin

Merhaba arkadaşlar mutlaka bütün hocaların iyi bir eğitim veriyordu ben Yasin hocadan ders aldım ve çok memnunum herkese tavsiye ederim süper eğitim veriyor...

Suzan Bayburt

Merhabalar. Ben 5. sınavda ancak geçebildim. Özellikle park konusunda sıkıntı yaşadım. Hemen hemen bütün hocalardan ders aldım. Son derslerimi Doğan hocamla çalıştım. Özellikle park konusunda beni çok çalıştırdı. Sayesinde sınavı geçtim. Öğrettikleri ve özellikle sabırları için bütün hocalarıma ve Tuğçe hanıma çok teşekkür ederim. Sağolsunlar kaldığımda benimle üzüldüler, geçtiğimde de benden daha çok sevindiler. Kursa yeni başlayacak arkadaşlara bazı tavsiyelerim olacak. Sınavlar çok zorlaştırıldı. Park yaparken kaldırıma değdim diye bırakıldım bir sınavda. Derste öğretmeninizi çok iyi dinleyin. Takıldığınız ya da yapamadığınız yerleri bol bol çalışın.İnanın hocaların hepsi çok sabırlı ve bu işi size öğretmek istiyorlar. Sizin için oradalar.

Özlem Soyak

Merhaba, ben bugünkü yani 15 Kasım sınavını geçenlerdenim ve ilk seferimde başarılı oldum hemen yazmak istedim dolayısıyla :) bu başarı için tüm Maltepe Akademiye ama özellikle Yasin Ayvaz hocama çok çok çok teşekkür ediyorum. Araba kullanmak hakkında hiçbirşey bilmiyorken gösterdiği sabır ve anlayış sayesinde bütün stresimi yok ederek başarılı olmama çok katkısı oldu. Otomatik vites için de adresim aynı olacak tekrar çok teşekkürler Yasin Hocam! Güvenilir eğitim için arayışta olan herkese tavsiye ederim.

Zeynep Melek İnan

Burayı seçerken internet sitelerinde ve forumlarda yazılanları dikkate almıştım, bu nedenle bir güvenle gittim ve güvenim de boşa çıkmadı. Karşılaştığım herkes yardımsever ve işinin ehli insanlar oldu. Direksiyon derslerini Yasin Hocadan aldım, bana sorarsanız 6-8 derste öğrenmeniz gereken herşeyi bitirmiş olursunuz, kalan derslerde ve sınavda yaptıklarınız tamamen sizin kontrolünüzdedir. Hocanın dediklerinden şaşmayın, başka bir araçla ya da başka bir kişiyle çalışıp hocanın öğrettikleriyle karıştırmayın. Dediklerini harfiyen uygularsanız ilk hakkınızda ehliyeti cebinizde bilin. Başta Yasin hoca olmak üzere tüm ekibe desteği ve verdiği doğru eğitimlerden dolayı tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sultan Edip Akkoç

Doğru Adres, Cihan hocaya sonsuz teşekkürler üç günün sonunda yollardayım.

Demet Can

Öncelikle merhabalar. Araba kullanmak isteyen ve bunun için bir sürücü kursuna yazılacak herkese burayı tavsiye ediyorum. Buraya iyiki yazılmışım. Yasin ve Mustafa hocanın yardımlarıyla birlikte araba kullanmakta zorluk çekmiyorum. Burdaki hocaların hepsi çok iyi hocalar. Herkese teşekkürler.

Melike Deniz Kazar

Birkaç ay önce surucu kursu ararken bir akrabamin tavsiyesi uzerine kayit olmustum Akademi Surucu Kursuna.Egitim suresince gordum ki verilen teorik derslerde hocalarimizin katkilari,kurs calisanlarinin guler yuzu,diğer kurslarda direksiyon derslerinin 10 saat olup burada ise 14 saat olması herşey adayın lehine.Verimli bir kurs süresinin sonucunda da başarı kaçınılmaz oluyor tabii ki.Direksiyon derslerinde surucu tecrübelerinden sonuna kadar faydalanmamizi sağlayan Doğan Hocama çok teşekkür ederim tekrar.Tavsiye edebileceğim bir kurs,ahlaki ve is disiplini yüksek bir kurum.Eğitmenler dersler motivasyon herşey çok hos.Herkese tekrar teşekkürler. Ve Tuğcecigime guler yuzu ve yardımcı tavırları için.

Beyza Günal

Araba kullanmayı bilmediğim için iyi eğitim alabileceğim bir kurs arıyordum, Maltepe Akademiyi yorumlara bakarak tercih etmiştim. İyikide etmişim ehliyet alacaklara öneririm. Öncelikle Tuğçe hanımın güleryüzüyle karşılaması, bilgilendirmesi ile başladığımız kurs kayıt sonrasında, birbirinden değerli 4 hocadan da direksiyon dersi alma fırsatım oldu. Yasin, Mustafa ,Cihan ve Doğan hocadan sağolsunlar. Verilen derslerde sınavı geç yeter değil trafikte araba kullanabilecek seviyede olmanız için anlayışla özveri ile ders veriyorlar, Ayrıca birçok direksiyon dersine girdiğim Mustafa Hocaya direksiyon sınavlarınada beraber girdiğimiz Doğan Hocanın tüm yardımlarına teşekkür ederim. Tüm hocalar gerek teorik sınav kursu olsun gerekse direksiyon dersleri olsun çok iyiler öğretmeyi seviyor, bıkmadan, usanmadan yardımcı oluyorlar. Sayenizde hiç araba kullanmamış birisi olarak ehliyetimi aldım. Maltepe Akademi hocalarına ve güleryüzlü Tuğçe hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Ayhan Okutman

Değerli bir hocamın tavsiyesi ile kaydolduğum Maltepe Akedemiye tüm hocalarına teşekkür etmek istiyorum.Hepside birbirinden değerli olan hocalardır ve bana en iyi şekilde araba kullanmayı öğrettiler.Eğer araba kullanmak istiyorsanız gözünüz kapalı kaydolabileceğiniz bir kursdur.Burdan bir kez daha Maltepe Sürücü Akedemisine teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim.

Berkay Özdemir

İş ahlaki çok yüksek bir kurum.Ben herseyden önce davranış,ciddiyet ve uslub icin teşekkür ediyorum cok memnun kaldim hocalarimin hepsi saygideger ve tam bir halkla iliskiler uzmani olan sevgili tugce hanima iyi çalışmalar dilerim.

Sibel Byrk

Daha önce sürücü koltuğuna oturmamış biri olarak başladım. Diğer kurslara oranla ders saatlerinin fazla olması çok iyi bi avantaj yeni başlayanlar için. Hocalar aşırı derecede anlayışlı ve güler yüzlüler. Özellikle Yasin hocama çok teşekkür ederim en çok onunla çalıştım çünkü :) ikinci hakkımda kazandım hayırlısıyla bu ay ehliyetimi elime alıcam tüm hocalarıma ve tatlı dilli Tuğçe hanıma emekleri için kocaman teşekkürler :)

Merve Yılmaz

Akademi Sürücü Kursuna tavsiye üzerine yazıldım, hayatında hiç sürücü koltuğuna oturmamış biri olarak tereddutlerim çoktu. Özellikle Türkiyede araba kullanan sürücülerin kurallara uymamaları ben de aşırı heyecan ve korku yaratmıştı, ta ki Doğan Hocayla tanışana kadar! Doğan Hoca tanıdığım en iyi eğitmenlerden, onun sabrı ve anlayışı sayesinde kendime güvenim geldi, bana sadece araba nasıl kullanılır gostermedi, öğretti, eğitti neden nasıl herşeyi açıklayarak. Sınav heyecanımı da onunla atlattım, maalesef heyecandan ilk iki sınavda kaldım ama üçünçü sınavda hem benimle sınava girmesi hem de sınav öncesi yaptığımız bütun pratiklerle heyecanımı yenmeme yardımcı oldu. Akademinın butun öğretmenleri ve Tuğçe Hanım da dahil herkes güleryüzlü, samimi, ve size kendinizi evinizde hissettiyorlar. Başta Doğan Hocam olmak üzere emeği gecen herkese teşekkürler.

Öznur

  • 5/ 5

    Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım bana göstermiş ilgiye karşı çok teşekürlerimi sunuyorum tafsiya üzerine gelmiştim bugün direksiyon sınavından geçtim ve çok mutluyum ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... CİHAN HOCAMADA hepimizden allah razı olsun

    11 gün önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... İLHAM HOCAMADA CİHAN HOCAMADA hepinizden allah razı olsun

    11 gün önce
  • 5/ 5

    Öncelikle kurs kayıt aşamasından derslere, direksiyon eğitiminden sınavlara kadar, tüm aşamalarada yanımda olan cihan hocama, direksiyon eğitimlerinde tüm bilgisini ve tecrübesini benimle paylaşan cüneyt hocama teşekkür ediyorum. Akademi sürücü kursunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    9 ay önce
  • 5/ 5

    Bugün direksiyon sınavını geçmemde büyük emeği olan Doğan Hocam, Başar Hocam ve Özlem Hocama çok teşekkür ediyorum. Sabırlarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum :) Daha önce hiç direksiyon başına oturmamış olan bir kursiyer olarak bana direksiyon derslerinde deneyimlerini özverili bir şekilde aktardılar. Kursta aldığımız teorik dersleri sıkmadan en ince detayına kadar anlatan ve sürücü adaylarıyla iletişimlerini profesyonel olarak sağlayan Cihan Bey’ e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Kaliteli bir sürücü eğitimi almak isteyen tüm adaylara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün sayelerinde direksiyon sınavını tekte geçtim. İlk defa sol koltuğa oturmuştum ve sadece derslerde aldığım eğitim ile süreci tamamladım, bireysel pratik yapma şansım bile yoktu. Anlayışlı ve yardımsever bir kurum. Önceliği sınavı geçmeye yönelik değil gerçekten araba kullanmayı öğretmek ve sürücü kazandırmak. Pek çok hoca ile çalışma fırsatım oldu başta Doğan Hoca'nın sabrına ve emeğine olmak üzere herkese teşekkür ederim. Düşünmeden öneririm herkese :)

    1 yıl önce

Yorum gönderin

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?