Maltepe akademi bünyesindeki herkese tek tek çok teşekkür ederim . İlgi alaka olsun , samimiyet olsun her yönden bilgi ve birikimlerini paylaşmaktan hiç çekinmeyen ve fazla fazla yönlendirmeler de bulunan herkese çok teşekkürler . Başarı istiyorsanız , diğer sürücülerden farkınız olmasını istiyorsanız Maltepe akademiyi mutlaka tercih edin :)

Tolga Şefik

Bazı insanlar vardır içinde bulunduğu kurumun değerini arttırır. Bunlardan biriside bence kesinlikle Başar hoca... Hayatta ilk defa direksiyona oturmama rağmen sabırlı ve güleryüzlü kişiliği ve uzman bilgisi ve deneyimiyle bana 1. Seferde ehliyet aldırtan Başar hocama ve Maltepe Akademi ailesine teşekkür ederim...

Murat Şengezer

Başta değerli Başar hocama, güleryüzlü tuğçe hanıma sonrasında ise tüm akademi sürücü kursu kadrosuna anlayışlı, hoşgörülü ve eğlenceli bir eğitim verdiklerinden dolayı teşekkür ederim. Yazılmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız :)

Anıl Erkaya

Öncelikle BAŞARDIM ve tek sebebi doğru tercih Maltepe Akademi. güler yüzüyle ilk tanıştığımız anda pozitif enerji veren Tuğçe Hanıma teşekkür ederim. yoğun iş temposundan dolayı kazanamam deyip ne kadar negatifte olsam Başar Hocama sonsuz teşekkür ediyorum. her zaman yanımda olup heyecanlandım deyip yapamıyorum dediğim zamanlar da verdikleri destek benim korkularımı yenerek kazanmama sebep oldu.(son gün bile o kadar heyecanlanmama rağmen hocalarım sayesinde başardım :) ) kesinlikle yakınlarıma tavsiye edeceğim tek başarı odaklı yer.

Büşra Nur Erçel

24.09.2016 tarihi ile ehliyet almaya hak kazandım. Başta kahrımı çeken direksiyon hocam olmak üzere akademideki tüm çalışanlara ve diğer hocalara ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek isterim. Evime çok daha yakın sürücü kursları varken burayı seçmemin sebebi bu bölümde yazan yorumlardı. Bu yüzden ben de yorum yazıp yeni sürücü adaylarına Maltepe Akademiyi tercih etmelerinde yardımcı olmak istiyorum. Akademi her sürücü adayının mevcut sürede maksimum derecede bilgi ve tecrübe edinmesine odaklı olarak çalışmaktadır. Bunun böyle olduğunu sınav günü hocaların yüzündeki heyecandan, başarılı olan adayın ardından yüzlerinde gördüğüm gurur ve mutluluktan bir kez daha anladım. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ve başarılar diliyorum. Çok güzel anılar biriktirdim. Hocam otomobil içinde sürekli sizin sesinizi duyuyor gibiyim, bakalım ne zaman geçecek :)

Belma Yelbay

Hocalar oldukca bilgili ve yardimseverlerdi. Konuya oldukça hakimler. Bu da size guven veriyor ve rahat olmanizi sagliyor. Verilen dersler ve nitelikleri cok yardimci oldu. Kesinlikle herkese tavsiye edebilirim. Tekrardan tesekkurler :)

Eylül Çetin

Cümlelerime bu sefer oldu:) bu sefer başardım :) diyerek başlamak istiyorum. Kursa ilk gittiğimde Tuğçe ile karşılaştım ve bana her şeyi en detayıyla en güzeliyle anlattı.Onun güler yüzü içtenliği samimi oluşu beni bu kursa daha cok bağladı ve kayıt oldum. Daha sonralarda Başar Hocamla defalarca trafiğe çıktık. Cok değerli ve bir o kadar da cok sabırlı olduğunuz için cok teşekkür ederim.Başar Hocama her sınavda hocam bu sefer olucak dimi diye sormalarımda her seferinde içtenlikle cevap verip doğrularımı yanlışlarımı bana en güzel şeklde söylediği için cokk teşkkür ediyorum. Ben iyiki bu kursa kayıt olmuşum.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.En önemlisi her konuda sizinle ilgileniyorlar gercekten samimiyet,içtenlik ve güleryüz var. Tuğce artık çay içmeye gelirim yanına :)) Ben başardım sıra sizde

Yağmur Yanbul

Akademi sürücü kursuna yazılmadan önce bir veya iki defa araba kullandığımı hatırlıyorum. Ne çok bilgim vardı ne de kullanma isteğim. Ama buraya geldiğim için şanslı olduğumu düşünüyorum. Öncelikle sizinle bu kadar iyi ilgilenen, iyi bir eğitim almanızı sağlayan, öğreten kolay kolay çıkacağını sanmıyorum. Araba kullanmayı sevmeyen insanlara bile sevdirirler. Ben kendimden örnek verecek olursam "acaba Nasıl olacak, kullanabilir miyim, yapamazsam" gibi soruların yanıtını hemen ilk dersten aldım ve şu an o kadar istekli bir biçim de derslere gidiyorum ki bunların hepsi araba kullanma isteği ve ehliyet alma isteği değildir hocalar ile aramızda kurulan bağdır. Hepsine ilgileri için teşekkür ediyorum ve size tavsiyem gelin görün emin olun sizde akademi sürücü kursundan memnun kalacaksınız. Burada ki insanların öğrettikleri ile hemen ilk sınavda alacağınızı düşünüyorum.

Mustafa Kaygusuz

Vadim Hocama, Cihan Bey ve Tuğçe Hanıma her konuda çözüm odaklı yaklaştıkları ve güven verdikleri için teşekkür ederim. Maltepe Akademiyi seçerek çok doğru bir karar vermişim. İstisnasız herkese tavsiye ederim. Daha sabırlı, daha tecrübeli, daha kaliteli, daha güvenli bir yer bulamazsınız diye düşünüyorum şahsen ben çok araştırıp bulamamıştım :) A sınıfı ehliyet sınavına gireceğim. İlk sürüş dersimde yapmam gereken dubalar arasından geçme, demir rampa üzerinden geçme ve engelden kaçışı çabuk kavrayıp öğrendim ancak bir türlü sekiz çizme olayını başaramadım. sekiz çizerken dar bir alanda motoru biraz yatırmak ve çemberler içierisindeki dubaları merkez noktası olarak alıp dönüşlerde gözünüzü ayırmamanız gerekiyor. altımdaki motor gerçekten pahalı bir motor (Yamaha mt-07) ve açıkcası yatırırken düşürüp bir zarar veririm düşüncesiyle ilk derste çok fazla ilerleme gösteremedim. Galiba Vadim Hocam bunu farketmiş olacakki; ikinci dersimizde onun için tek önemli şeyin, öğrencilerinin sağlığı ve güvenliği olduğu, olurda motosiklete bir zarar verirsek bunun hiç önemi olmadığını anlattı bizlere. Tabi böyle anlatınca bana bi güven geldi ve 2.dersimde sekiz çizmeyi başardım çok şükür :) 25 haziranda direksiyon sınava gireceğim ve şuan sınavda başarılı olacak seviyede olduğuma inanıyorum. Desteklerinden ötürü Maltepe Akademi ailesine ve özellikle Vadim Hocam ve Cihan Beye teşekkür ederim.

Tolga Polat

Sınavı ilk seferde geçmeyi başardığım için beni gerginliğimden kurtaran Başar Hocaya ve hep güleryüzle yardımcı olan Tuğçe Hanıma çok teşekkür ederim :) Önceden direksiyon başında çok gerilmeme sebep olan durumlar olmuş olsa da Başar Hocanın bana verdiği güven ve sınavda yarattığı rahat ortam sayesinde bunları başarıyla atlattım ve bana hep yardımcı olacak yeterli bilgiyi ve donanımı aldım. Başar Hocamın kırmızı ışıkta her stop ettirdiğimde sakin bir şekilde "E bir daha çalıştır" demesini hiç unutmayacağım, herkese emekleri için teşekkür ederim.

Feride Zeynep Sayın

Merhabalar ehliyet almak ister ve iyi bir sürücü olmak istiyorsanız akademiye gelin derim çünkü gerçekten çok iyi bir eğitimi var ayrıca tek seferde aldığım için çok mutluyumm başta Başar Hoca ve rehberliğiyle yardımcı olduğu icin Tuğçe abla olmak üzere herkese teşekkür ederim..

Elif Dönmez

Sevgili Vadim Hocam ve Cihan Bey, Herşey için çok teşekkür ederim. Bir hayalimin gerçekleşmesinde çok önemli kişiler oldunuz. Özellikle Vadim hocamın, sabrına, iyi niyetine ve o kocaman yüreğine sonsuz teşekkürler... Sınav günü diğer kursiyerleri de izleme fırsatı buldum. Hoca, araç, teçhizat ve alt yapı olarak açık ara muhteşemdiniz. Ne kadar doğru bir tercih yaptığımı söylememek bence size karşı büyük haksızlık olurdu. Eğitimler esnasında zaman zaman bırakmayı düşündüğümde Vadim hocamın bana olan inancı ve eğitim kalitesi beni çok etkiledi. Vadim Hocam benim için çok kıymetliler arasında artık. Ve Cihan bey, kursa ilk kayıt esnasında o sıcak yaklaşımınız, güler yüzlü ve yardımcı tavrınız içinde sizlere ayrıca teşekkür ederim. Sevgiler selamlar

Gürkan Şener

Öncelikle, değerli Maltepe Akademi sürücü kursu ailesine bana göstermiş oldukları değer ve önemden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Bu dünyada herseyin bir nedeni var, yapılması gereken şeylerin de yapılmaması gereken şeylerin de. İnsanın yaşamı boyunca doğru vermiş olduğu kararlarda olur, yanlış vermiş olduğu kararlarıda. Ben hayatımda ilk defa ehliyet almak için bir yola çıktığımda kime danışacağımı nasıl bir karar alabileceğimi bilmiyordum. İnternete girdiğimde maltepe civarındaki bütün sürücü kurslarına baktım illaki birisine kayıt olacaktım. Allah büyüktür dedim aradım bu büyük aileyi, nerden bilebilirdim bu büyük ailenin bir parçası olup bu denli eğlenerek, gülerek, işini severek yapan bu emektar çalışanların bizim için verdikleri emekleri takdirle ve özenle bizlere yansıttıklarını. Hayatımın en farklı zamanını geçirdiğim bu yaklaşık 3-4 aylık süreçte başta biz öğrencilerin bilmediği soruları sabırla ve işine göstermiş olduğu saygıyı her daim göstererek yanıtlayan tuğçe hanıma, ardından motor ve trafik dersine giren cihan hocamıza ve değerli başar hocama teşekkürü borç bilirim. Araba sürmenin inceliklerini detaylı bir şekilde biz öğrencilerine en iyi şekilde yansıtmaya çalışan Başar hocamın benim için göstermiş olduğu değer ve vermiş olduğu emek çoğu şeyden üstün gelir. Başar hocanın biz öğrencilerine vermiş olduğu değer ile bize verdiği güven duygusu, biz öğrencilerine araba sürmenin ne kadar güzel ve ne kadar eglenceli bir şey olduğunu gösterdiği için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Başar hocamın en ayrıcalıklı yönü ise bana göre uzun yol yaptırmasıdır. Bir sürücünün yola alışması gerektiği kanısına vararak biz öğrencilerine uzun yol yaptırıp, yol hakimiyetimizi en iyi şekilde kazandırıp, herhangi bir ani olayda ne yapmamız gerektiğini bize gosterdiğinide göz ardı etmemek gerekir. Ve en son eğer gerçekten bu hayatta doğru bir karar vericekseniz ve bu kararınız bir kere olucaksa Maltepe Akademi Sürücü Kursunu tercih ederek ne kadar doğru bir karar aldığınızı anlayacağınızdan hiçbir şüphem yoktur. Herşey için en içten dileklerimle teşekkür ederim güzel insanlar siz en iyisisiniz bunu bilirseniz beni ziyadesiyle mutlu edersiniz. Bundan sonraki dönemde herşey gönlünüzce olsun. Hoşçakalın.

Furkan Eravcı

Bugün sonucum açıklandı ve geçmişimmm

Ceyda Şahin

Başta direksiyon hocam olmak üzere bütün akademi ailesine çok selamlar ben burdaki yorumlar sayesinde akademiyi seçtim ve iyiki seçmişim hiç pişman olmadım Başar Hocamın derslerde bana olan sabırlı ve eğlenceli ders anlatımları beni gerçekten profesyonel bir sürücü yaptı diyebilirim aynı zamandan Vadim Hocamın sınavda gergin havayı dağıtıp ortamı neşelendirmesi sınavın dahada bi eğlenceli geçmesine neden oldu çok teşekkür ederim. Ve Başar hoca nın gerçekten hakkını ödeyemem çünkü hocanız ne kadar iyi olursa o kadar iyi şoför olursunuz Başar hocada iyilerin iyisi sıcak kanlı bi adamdır :)) hepinize çok teşekkürler saygılar...

Burak Akın

Vadim hocaya binlerce teşekkür ederiz gerek ben gerekse oğluma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır akademi sürücü kursu çalışanlarından Tuğçe hanım ve diğer çalışanlara çok teşekkür ederim.

Süner Oktayca

Tavsiye üzerine kayıt olmak için gittiğimden itibaren, kaliteli, seviyeli ve ciddi bir eğitim kurumu ile muhatap oldum. Gerek sürecin ilerlemesi konusunda bilgilendirmeleri, gerek eğitimlerin kursiyerin yararına olması için çabaları ile müteşekkir olduğum bir kurum. Sadece ehliyet almanız için değil, sizi sürüş deneyimleri açısından da hazırlar. Böyle kaliteli bir ekiple çalışınca, sınav sizin için sadece prosedürden ibaret oluyor. Başarılarının devamı temennisi ile.

Hüseyin Saka

Herkese merhaba, bende kendi hikayemi anlatmak istedim. Aslında hiç araba ehliyeti istememiştim ve aklım fikrim motordaydı. Bir aile baskısı ve korkusuyla burayı babam bulup beni yazdırdı. İnanılmaz isteksiz gitmeme rağmen araba kullanmayı bu kurs sayesinde sevdim. Kesinlikle birebir ilgilenildiği ve zamanı çok iyi kullandıkları için gidilebilecek en iyi kurs olduğunu düşünüyorum. İlk direksiyon sınavımda bayırda kalkışı yapamadığım için geçemedim. Sınava Başar Hoca ile birlikte girmiştim. Sonrasında kendisinden 3 ders aldım ve bu kadar rahat çalıştığım başka bir hoca olamaz. Hem araba kullanmayı eğlenceli ve zevkli bir hale sokuyor hemde rahatlığı ve size müdahale etmemesiyle özgüven kazanmanıza sebep oluyor. Bence hocanızın size müdahale etmemesi ve rahat olması çok önemli. Tabi sadece bu yeterli olmuyor. Sınav esnasında bile beni arka koltuktan direktifleriyle rahatlatmayı başardı. Sınav komisyonu ile arası çok iyi idi ve bu sebeple sınav esnasında hocalarla sohbet edip gerginliğimi alması da mükemmel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama bence Başar Hoca tam bir stres emici ve bu sebeple ben onu tavsiye ediyorum. Çünkü bence araba kullanmanın püf noktası dikkatli ve olabilecek en az panikle sürebilmek. Herkese çok teşekkür ederim ama en çok BAŞAR hocama :) Onun sayesinde artık ehliyetim var.

Benan Esen

A Sınıfı ehliyet kursuna katıldım. Gerçekten motosiklet sürme eğitimi veren ve Sürücü kursu olmanın tam hakkını veren bir kurum. Eğitmenim Vadim Hocadan çok memnun kaldım. Bir eğitmen olarak gerçekten çok güzel yaklaşımı var. Yapmanız, yapmamanız gerekenleri, hatalarınızı çok güzel bir dille anlatıyor, Eğitimlerde öncelikle sizin güvenliğinize/sağlığınıza önem veriyor, düşen motora değil. Kurs yetkilileri eğitim planını çok düzgün yapıyor ve buna bire bir uyuyorlar. Eğitim vermekten kaçmıyorlar. Eğitimlerde başlangıç hariç Yamaha MT-07 kullandık. Vadim Hocama ve Cihan Beye teşekkür ederim. A sınıfı ehliyet alacaklara, özellikle benim gibi motosiklete yeni başlayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Selçuk BAŞAK

A sınıfı motosiklet ehliyeti için kursun verdiği eğitimden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Eğitim zamanları çok iyi planlanmıştı. Egitimler sırasında bekleme vs. gibi şeyler yaşanmadı. Bütün eğitim zamanı motosiklet kullanarak gecti. Kurs söz verdiği eğitimden daha çok sayıda eğitim gerçekleştirdi. Eğer ihtiyacım olsaydı daha fazla da eğitim yapacaklarına eminim. Bunun yanı sıra whatsaap kullanarak evrak vs. bütün işlemleri kolaylıkla halletmek için çok yardımcı oldular. Kurs yetkililerine ve eğitmenleri teşekkür ediyorum.

Murat SELÇUK

  • 5/ 5

    Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım bana göstermiş ilgiye karşı çok teşekürlerimi sunuyorum tafsiya üzerine gelmiştim bugün direksiyon sınavından geçtim ve çok mutluyum ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... CİHAN HOCAMADA hepimizden allah razı olsun

    1 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle saygı, sevgilerimi ve hürmetlerimi sunarım ehliyet sahibi olmak istiyorsanız tek adres MALTEPE AKADEMİSURUCU KURSU emeği geçen BAŞAR HOCAMA TEŞEKÜR EDERİM... İLHAM HOCAMADA CİHAN HOCAMADA hepinizden allah razı olsun

    1 ay önce
  • 5/ 5

    Öncelikle kurs kayıt aşamasından derslere, direksiyon eğitiminden sınavlara kadar, tüm aşamalarada yanımda olan cihan hocama, direksiyon eğitimlerinde tüm bilgisini ve tecrübesini benimle paylaşan cüneyt hocama teşekkür ediyorum. Akademi sürücü kursunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    10 ay önce
  • 5/ 5

    Bugün direksiyon sınavını geçmemde büyük emeği olan Doğan Hocam, Başar Hocam ve Özlem Hocama çok teşekkür ediyorum. Sabırlarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum :) Daha önce hiç direksiyon başına oturmamış olan bir kursiyer olarak bana direksiyon derslerinde deneyimlerini özverili bir şekilde aktardılar. Kursta aldığımız teorik dersleri sıkmadan en ince detayına kadar anlatan ve sürücü adaylarıyla iletişimlerini profesyonel olarak sağlayan Cihan Bey’ e de ayrıca teşekkür etmek isterim. Kaliteli bir sürücü eğitimi almak isteyen tüm adaylara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    1 yıl önce
  • 5/ 5

    Bugün sayelerinde direksiyon sınavını tekte geçtim. İlk defa sol koltuğa oturmuştum ve sadece derslerde aldığım eğitim ile süreci tamamladım, bireysel pratik yapma şansım bile yoktu. Anlayışlı ve yardımsever bir kurum. Önceliği sınavı geçmeye yönelik değil gerçekten araba kullanmayı öğretmek ve sürücü kazandırmak. Pek çok hoca ile çalışma fırsatım oldu başta Doğan Hoca'nın sabrına ve emeğine olmak üzere herkese teşekkür ederim. Düşünmeden öneririm herkese :)

    1 yıl önce

Yorum gönderin

WeCreativez WhatsApp Support
Merhaba Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?